Advert

Friday, December 25, 2009

Nak pergi sambut anniversary...

dan merangkap pre-babymoon. Tak jauh pun kami pergi. Dekat2 je memandangkan keadaan yang tak berkelapangan. It's a day sweet escape. Jadi lah dari takde.

Nanti saya bitau saya kemana ye..

Daaaaa....

Wednesday, December 23, 2009

♥ Today is the day ♥

Yes!! 3 years it is!


I you always. May Allah blessed us.

Semoga kita kekal bersama ke akhir hayat. Semoga our future baby nanti menambahkan lagi kebahagian kita.

Yours affectionately,
Your wife

Monday, December 21, 2009

Saya masih di ofis...

Menakutkan tetapi benar!! Huuuaarggghhh saya mau pulang! Saya mau pulang!! Saya sebenarnya dah boleh balik since 5.30pm tadi, tapi tetiba En. Somi saya pulak ada keja. Paling awal boleh balik 7.45pm. Aduiiii.. dah la kepala tetiba pening, dan mula meloya. Rasa nak tido je.

Btw, esok I have appointment with my gynae for the usual monthly check up. I cant wait to meet my precious little one. Tak sabar tapi in the same time saspen. Hopefully everything is fine!

Tapi kan, thru out my pregnancy ni, I have done something really bad. I ate maggie and I drank coke. Dah 4 kali. Aiyoooo!! Average I could say I ate/drink those unheatlhy food tu sebulan sekali. Risau sangat ni. Takut apa² jadi kat baby. Huh, dah melantak baru nak takut la kan. Ntah la.. i just hope that my baby is ok. Dan saya berjanji takmo makan maggi/ minum coke dah lepas ni. Janji!!

Yang takmo makan/minum benda² tak berkhasiat,
XOXO

Saturday, December 19, 2009

Bila mabok dan pening yang melampau..

Nak keluar rumah pun malas!

Tension la jugak sebab cuti kan. Grrrrrrr! Semalam sempat pegi Mid Valley, tujuan utama nak pegi MPH beli buku. Sukses! Tapi on the way back muntah2 dalam kereta. End up, tak jadi nak dinner kat luar. Terus balik, singgah Ayamas, tapau roasted chicken.


Hari ini, pada waktu ini, masih bermalas2 lagi. Hummmppphhhh nak keluar pun tak lalu. Perut adalah sangat lapar tapi nak makan apa pun tak tau. Pagi2 tadi dah muntah kuning. Yucks.. pahit okeh!

Nak keluar makan pun tak tau nak makan kat mana. Kang ada yang En. Somi tanya nak makan apa, haku tanya dia balik nak makan apa, sampai ke sudah tak makan.

Hmmmm nak kena carik ilham pulak nak makan apa. Susah betul. Cerewet sungguh baby ku ini.

Yang lapar tapi tak tau nak makan apa,
XOXO

Friday, December 18, 2009

Salam Tahun Baru : Tahun Hijrah buat saya

Salam,

Tahun baru ini merupakan tahun yang betul² membuatkan saya hijrah. Hijrah dari seorang isteri kepada seorang ibu (Insya Allah kalau ada rezeki dari Allah). Azam saya sangat simple. Saya mahu jadi isteri dan ibu yang terbaik buat suami dan anak yang bakal saya lahirkan. Most importantly, hijrah menjadi insan yang lebih baik terutama kepada suami dan anak saya.

Saya rasa tahun ini sungguh bermakna buat diri saya. Sangat!!

Salam Maal Hijrah kepada semua,
XOXO

Wednesday, December 16, 2009

♥ We turn 3 this 23 December ♥

3rd year wedding anniversary just around the corner. What should we do and where should we go?? I'm planning to off the house and stay in the hotel for the weekend sambil lepak and chill. Heaven!!! But it would be somewhere around KL since I could not take long leave. Sigh! But do I mind of not going anywhere far from KL? Tak kesah langsung okeh! As long as I could stay away from the house and stay in the hotel. A good hotel :p Eventho hotel kat Cyberjaya sebelah rumah pun i dont mind. See how desperate I am?

So husband, you better plan something for us (plus the baby ok) ;)


Yang mengira 6,5,4,3,2,1... ,
XOXO

Updates on my p.i.d

Yesterday i had an appointment with my neurosurgeon, Dr. Jag, the one who did the microdiscectomy on me last July. Alhamdulillah, my p.i.d a.k.a slip disc is recovering well. I could say that the surgery went well and a success! I did not encounter any back pain like the one i had last time, no more numbness for walking long hours (especially during shopping time!) and most importantly, no pain or discomfort feeling during my post surgery. The wound healed so well (eventho' belakang haku nampak buruk la kan, bekas operate).


I'm glad that I've made a wise decision to proceed with the surgery. Eventho at 1st i dont feel like doing it, i was scared and worried, afraid that the surgery would cause further destruction to my back bone. Macam doctor tu cakap lah kan, how long do i want to live in pain? It's risky but who knows, izin Allah, things would be better.

So yesterday, after almost 4 months off my last appointment with him, we met him again and this time is for the last time, I hope. He was really happy with my condition and told me that he is certain that I'm totally fully recovered. And before we left, I told him that I'm now pregnant. At 1st, I was quite nervous to tell him the news, since last time he told me to put off weight to ensure speedy recovery. Dah tu tetiba takkan nak bitau pregnant lak kan. Huhuhu but to our surprise (hubby was there too, accompany me), he congratulate us and said nothing to worry about. The pregnancy would not cause any "extra" harm to my back. He kept reminding me to really take care of my posture and dont ever lift or carry heavy things.

My concern is on these 2 things, 1) whether i can go with normal delivery and 2) whether the big tummy would affect anything on my back. The answers really made my day. Yeah, i can give birth as normal as normal people and No, the big tummy would not give any "extra" impact on my back. He said it is natural that pregnant woman would have a back pain. In my case, it wouldnt worsen my condition.

So ladies with slip disc, you can get pregnant! You can give birth normally! Hoorayyy!

Oh, I've been receiving few messages with regards to this slip disc disease. Most of them told me that they are afraid to undergo the surgery as they dont know what to expect. And afraid that things wouldn't turn better after the surgery. Well, I maybe one of those lucky ones. But my advice is, please do seek opinions from the experts (neurosurgeon) ! Respectable ones please. I admit that i have a friend who undergone the same surgery like me, but at different hospital and different doctor of course. Unlucky her, she had to re-do the surgery for 3 times!!! Kesian okeh!! 1st , ada complication, 2nd time ada virus. I hope she is doing well now.

Apa-apa pun ikut rezeki jugak. I cannot say that you will be 100% better after the surgery kan. As for me, it works! But whatever it is, seek treatment! Kalau tak sampai mati akan sakit pinggang. Believe me! I've been thru this for almost 8 years ok, since my Uni days. And i knew someone's husband yang takmo ambik risk to go for the surgery, and now menderita sakit. Well, the choice is with you.

Yang dah tak sakit pinggang, tapi sakit sikit-sikit sebab pregnant pulak dah,
XOXO


Tuesday, December 15, 2009

Baby saya yang active!

This video was captured during last month check up. The baby was 11 weeks and 5 days at that time. Watch out @ 01:39, he/she's jumping! Syomeeelllll .. cam mommy dia .. *errrrrr* Blush blush ...

video

Comeback!

Setelah berkurun blog ni saya tinggalkan, phew.. toksah katalah sawangnya mcm mana..! Bukan sebab malas nak menaip, tapi tak berapa nak rajin he he he..

I guess ramai yang tertanya² kemanakah saya menghilang. Hik hik hik.. *mcm ada orang lah yang follow blog ni kan* Saya tidak kemana² pun. Cuma malas sangat nak mengarang. Malas nak pikir nak cerita apa. Dan meloya bila tengok komputer.

Okeh, lepas ni saya janji saya akan update sentiasa. ☺ Insya Allah..

Latest update...
1. I'm currently 15 weeks pregnant (kalu kira secara manual ;) )
2. Masih muntah setiap pagi
3. Masih tak naik berat badan
4. Masih tak lalu makan
5. Masih pening dan loya
6. Next week 22nd, saya ada next check up, and hopefully baby is doing great!

Okeh, nanti kita cerita lagi..

Yang masih mengalami morning sickness,
XOXO