Advert

Sunday, October 17, 2010

Mommy saya dah malas la tu


* hellloooooo.. Masa ni saya baru 3 bln 3 minggu.. Sekarang saya sudah 4 bulan 4 hari. Mesti semua orang rindu kat saya kannnnn*


*saya dan mommy saya ... She's mine! Sebab tu dia tak boleh update blog. Saya dh conquer dia.. Lallalalaalaaaaa*

Mommy saya dah lama tak update blog kan. Sorry ye kawan-kawan semua. Mommy saya sibuk layan saya la. Dia dah takde 'me' time dah. Sekarang semuanya Adam time. He he he siannnn mommy saya. Saya memang suka melekap kat mommy saya je sampai keja lain pun dia tak boleh nak buat. Tapi tak kesah la kan.. Sebab mommy saya sayang saya. Lalalallala...

Hari ni saya dah hampir 4 bulan 1 minggu. Saya dah boleh meniarap! Hip hipppppp... Hoooraaaayyyyy..... Hip hippppppp ... Hhhhooooorrrrraaayyyyy... Saya dah mula meniarap sejak 3 bulan lebih, tp masa tu tgn saya ni asik sangkut jek. Mommy ngan daddy asik kena tolong betulkan. Tapi kini tidak lagi... Bila masuk 4 bulan, saya meniarap ngan selambanya je, sampai mommy n daddy saya pun impressed! Dannnnnn abis satu katil ni saya dah conquer. Mommy kata saya dah berpusing2 mcm jam. Hehehe

Ok lah.. esok saya kena bangun pagi2 ikut mommy pegi work. Mommy anta saya kat umah ibu, babysitter saya kat kg. Baru. Nanti lah mommy saya citer pasal tu. Tapi ntah bila la mommy saya nak hapdate lagi ntaH..

Bye semua.

Ps: update guna henpon, camni la... Gambo kuar dulu.. X reti nak ekjas...

2 || shades of life ||:

Wallcraft said...

I just came across your blog and wanted to say that I've really enjoyed browsing your blog posts.

I believe your reader's might be interested to have a free wall decal to decorate their kid's room. Am doing a lucky draw right now and your reader can win a FREE beautiful wall decal of their choice from our latest catalogue.

For more info, pls visit http://www.wallcraftstore.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)