Advert

Tuesday, June 8, 2010

Hari ini saya due!

Hah you read it right!! Hari ini adalah hari saya due (ikut Doctor punya EDD). Tapi ... masih takde any tanda lagi. Sakit pun tak ada lagi. I guess baby syok duduk dalam mummy's tummy. Semalam pergi last check up with the gynae. Everything is fine. Alhamdulillah walao dalam hati berdebar-debar sebab baby tak keluar-keluar lagi. Hopefully semuanya oke oke aja. Last time doc tak kasi over due date. Jadi kitorang dah bajet kena admit semalam and kena induce. Sekali doc kata leh tunggu sampai 15hb pulak. Huhuhuhu... but since hubby's birthday is on 13th June, we planned to induce on 12th June. Kalau dia keluar on 13th June, seronok la hubby tercapai cita-cita dia anak dia beranak sama date ngan dia. :)

So doc dah bagi pun admission slip, kalu in between takde tanda jugak, confirm 12th June kena gi serah diri. Tapi everyday starting tomorrow kena pergi hospital to monitor baby's progress. Takut sangat ni kalau kena induce. Dalam hati doa sangat keluar la tanda. At least terbukak 1-2 cm pun jadik la dari tak terbukak langsung. Takut nak induce masa jalan tak bukak lagi. Apa pun, harap semua dipermudahkan.Aminnnn...

1 || shades of life ||:

fabulous.farah said...

amin.,moga semua selamat