Advert

Tuesday, June 22, 2010

Finally... the arrival of our lil' Prince Charming

Presenting our new arrival ...

Baby Adam
DOB : 13 June 2010
Time : 2002 hrs



Alhamdulillah, saya selamat melahirkan baby pertama kami pada 13 June 2010 jam 8.02 malam di PCMC, KL. Dah 9 hari bersalin, baru lah ada masa nk buat keja lain. Sangat lah kesibukan untuk meng-adapt dan meng-adjust new lifestyle with baby .. sleepless nite dan mandi yang memang tak basah dan makan tak kenyang bak kata orang (sebab takut baby bangun nak menyusu).. etc etc etc. Sangat terkejar-kejar. Some more, kami berdua (eh, bertiga campur daddy) kena stay kat hospital for 5 days sbb baby Adam kena jaundice and fever (38.2 degrees).

Will update more on the birth story. Now nk kena breast feed Adam.. dia dah bangon. :) Life is now more colorful with the arrival of our lil' Adam. Biarpun mommy dia dah penat mcm zombie berjaga malam, or sakit nak push Adam keluar, it's worth it. :)

Yours truly,
Blogging sambil pangku Adam... hihi

5 || shades of life ||:

Mimy Hamid said...

bestnyaa..tahniah beb...tumpang happy gakk

Shikhin Ishak said...

beb..im so happy for you!balik dr singapore i sms u wokeh..congrats to u both..

fabulous.farah said...

hehe..comel baby adam. hidung korang sama. congrats~

Nadya said...

haha finally kawan Aydan dah kuarrr..congrats beb!nnt kite cite2 experience ek..hihi

p/s-sorry la terpaksa potong baby aunty..hehe

iekaz said...

OMG!!!!! he's soooooooooo ADORABLE!! congrats dear!